Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(068) 777-22-34
Наша адреса
Вінницька область, м. Тульчин, вул. Леонтовича, 35
Телефони
Графік роботи
  • ПН-НД з 8:00 до 19:00
  • Заявки на сайті приймаються 24/7
E-mail
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Шоколадні фонтани

Сортування:
новинка
Шоколадний фонтан Silver Crest SSB 32 A1 Німеччина
Код товару: SSB 32 A1
В наявності
0
942 ₴
Шоколадні фонтани

Існує легенда про те, як з’явився шоколадний фонтан, який наразі є родзинкою будь -якої події та святкування.

Серед завдань стародавніх ацтеків є історія про Сефре, чарівну богиню, красу якої можна було порівняти лише з родючості Землі та сяйвом чистого золота. Її голос був м'якшим, ніж найтонший шовк, а навколо неї розкинувся аромат солодкого какао. Саме Сефра подарував ацтекам какао -дерево.

Легенда говорить, що дух Сефре жив серед дерев Какао і піклувався про них. Лідери ацтеків називали такі дерева "Один какао", що означає "їжа богів". Какао -боби були настільки високо оцінені, що їх приносили як подарунок лідерам і пожертвували богам.

 

Монтесум, правитель заможної ацтекської імперії, був настільки захоплений Сефре, що наказав найкращим господарям побудувати храм на честь богині. У верхній залі храму Монтесума чудовий фонтан, побудований для Сефре, з якого побила весняна вода. Я сподіваюся, що Сефра благословить своїх людей, Монтесум оточив фонтан розсіювання найкращих какао -бобів. Сефре так сподобався дар Монтесуму, що вона з’явилася уві сні і сказала, що її дух завжди буде жити у фонтану, який він пожертвував.

 

У цей момент Монтесума прокинувся від солодкого запаху какао, розлитого повітря. Аромат привів його до верхньої зали храму, де стояв фонтан Сефра. На його здивування, він виявив, що не потрапила вода з фонтану, а справжній шоколад ... це справді був подарунок богів ...


Але, звичайно, це лише прекрасна легенда. Насправді шоколадний фонтан був винайдений Бен Брісман і створений канадським дизайном та реалізмом компанії на початку 1980 року, але не одразу став відомим. Справа в тому, що спочатку це були великі комерційні фонтани, стояли дуже дорогими і потребували значного вмісту. Лише наприкінці 1990-х рядок компаній зацікавився комерціалізацією цього проекту, і вже 2002-2003 рр. Шоколадний фонтан отримав широке визнання громадськості та популярність.


Що таке шоколадний фонтан?

Пристрій зазвичай виготовляється з нержавіючої сталі. Зазвичай його можна розділити на дві функціональні частини. По -перше, шоколадні миски для тимчасових, в яких розміщується привід з двигуном, встановивши гвинт для підняття розтопленої маси. По-друге, це безпосередньо фонтан-циліндричний кожух, на якому зміцнюються пластини з шоколадом, увінчані годувальною головкою. Всередині кожуха є гвинт, який піднімає розтоплений шоколад у живильну голову. Фонтани відрізняються висотою. Принцип, тим вище, тим вражаюче! Залежно від висоти фонтану кількість табличок змінюється.

Звичайно, фотографія не може передати враження шоколадного фонтану, цю магію наливання шоколаду!

Шоколадний фонтан використовує спеціальний шоколад з високим вмістом какао-машела, ніж у звичайному шоколаді плитки. У той же час, шоколадний фонтан може бути наповнений різними різновидами шоколаду: темним, білим, молоком, гірким ... використання барвників натурального харчування дозволить шоколаду будь -який колір, наприклад, помаранчевий, зелений, навіть синій і природний. Ароматизатори - це додатковий смак, наприклад, полуниця або помаранчевий.

Шоколадний фонтан вирішує дві проблеми одразу - це десерт та розваги. Гості мають можливість занурити фрукти, булочки, зефір або печиво в гарячий шоколад у гарячому шоколаді, тим самим створюючи десерт на власний смак. Щоб створити такі смаколики, ви можете використовувати полуницю, вишні, сливи, сушені абрикоси, чорнослив, солодке повітря кукурудзи, печиво, шматки бананів, персики, абрикоси, шматочки ананаса, яблука, ківі та багато іншого, що вам скаже фантазія. Солодкі фрукти, морозиво та зефір успішно поєднуються з гірким шоколадом, який містить велику кількість какао (до 70%). Плоди та сухарики з солодким-Sour хороші з молоком або білим шоколадом.


Ось чому шоколадні фонтани стали дуже популярними у всьому світі, витісняючи звичайні весільні торти. У нашій країні ця інновація з'явилася порівняно недавно, але швидко набула популярності на корпоративних заходах, виставках, презентаціях і, звичайно, весіллям. І це не дивно - ну, хто з нас не любить шоколад?


Що важливо при виборі фонтану?

Однією з найважливіших деталей при замовленні шоколадного фонтану є шоколад. Ніколи не варто недооцінювати важливість його якості шоколаду та надійності компанії, яка постачає фонтан для вашого свята! У шоколадних фонтанах слід використовувати лише найкращі різновиди цього бельгійського шоколаду, з високим вмістом какао-маїли.

Вибираючи шоколад, необхідно побудувати на форматі події. Наприклад, шоколадний фонтан, наповнений білим шоколадом або шоколадом зі смаком рожевої полуниці, буде виглядати гармонійно на весіллі. Корпоративна вечірка буде однією з найбільш пам’ятних для вас, ваших співробітників та партнерів, коли вони зможуть поговорити в невимушеній атмосфері, насолоджуючись дивовижним смаком чорного або молочного шоколаду.

Діти розважаються з фонтаном, приправленим барвистими кольорами: з помаранчевим шоколадом із помаранчевим смаком або зеленим із смаком вапна. Що стосується презентацій, рекламних дій чи тематичних сторін, вибираючи шоколад, ви можете почати з корпоративних квітів.

Зростаюча популярність

Спочатку ринок був абсолютно комерційним, шоколадні фонтани коштують багато грошей і вимагали значного ремонту. Популярність шоколадних фонтанів зросла на попит на рівні роздрібної торгівлі, оскільки люди, які бачили комерційні моделі на заходах, зацікавлені у придбанні власних фонтанів. Потім, наприкінці 2004 року, Hellmann Group почала продавати шоколадний фонтан ностальгії для особистого використання.Це розширення ринку роздрібної торгівлі призвело до різкого піку попиту. Як результат, у галузі харчування на заходах є більше запитів на шоколадні фонтани. Для надання шоколаду з додаткового смаку було розроблено ароматизуючі олії, такі як м'ята, апельсина та капучино. Постачальники громадського харчування почали додавати харчові барвники до білого шоколаду, щоб він збігався з спеціальними святами чи подіями. Постачальники громадського харчування та домашні користувачі створили спеціальні рецепти для різних фондів, які були б добре розповсюджені у фонтану; Деякі з найпопулярніших рецептів включали карамель, сир, кленовий сироп, АЗС та соус для барбекю. Через зростаючу практику використання шоколадних фонтанів для інших видів Fondu, шоколадні фонтани стали взаємозамінними назвами "Fontane for Fondu"
Сьогодні комерційні шоколадні фонтани є звичайною справою для заможних святкувань, весіль та технічних вечірок; У той час як домашні шоколадні фонтани, швидше за все, зустрічають день народження та дружні збори.

Нові моделі часто включають більше одного шоколадного смаку та дизайн «чашки» замість традиційних багатовимірних моделей. Ці моделі розробляються з урахуванням побажань нових клієнтів, щоб зменшити кількість втрату шоколаду та шоколаду.


Розгорнути